EFT

Wat is EFT?

Emotional Freedom Techniques, of EFT (ook wel kloptechniek genoemd) is een universele healing tool. Door op bepaalde punten op het hoofd en het lichaam te tikken kan men fysieke en emotionele problemen oplossen.

Hoe werkt EFT?

Er wordt geklopt op bepaalde accupunctuurpunten. Tegelijkertijd haal je datgene wat spanning in jezelf oplevert voor de geest. Je doorloopt een proces van bevestiging van het gevoel en de sensaties die je ervaart in je lichaam, en die gevoelens buig je langzaam om naar iets wat beter voor je werkt. Wat tot gevolg heeft dat je lichaam zich beter kan ontspannen en je energie beter kan stromen.

EFT herstelt je balans

Zodra je aan de emotie of negatieve pijnlijke situatie denkt raakt de balans in je lichaam verstoord doordat je systeem dat koppelt aan de negatieve fysieke sensaties die je daar en toen had toen je voor de eerste keer dit gevoel had. EFT koppelt de negatieve gevoelens en sensaties los van de gebeurtenis. Je kunt je nadien dus nog wel herinneren wat er is gebeurd, maar ervaart de sterke emoties niet meer die daaraan gekoppeld waren.

Je kan mij mailen via nancy.demits@gmail.com, bellen naar 0478/659066 – of hier een bericht sturen.