HSP Coaching

Als HSP Coach ga ik samen met jou op zoek naar wat jij nodig hebt om je weer beter in je vel te voelen, je talenten te (her)ontdekken en je work-life balance te optimaliseren. Ik ben zelf HSP en heb veel ervaring in het werken met HSP en hun gezin. Bovendien heb ik ook tal van (wetenschappelijke) opleidingen gevolgd in het kader van hoogsensitiviteit, aangevuld met studies van oa. voetreflexologie, EFT (emotional freedom techniques), Reiki, bio-magnetisme, Luxxprofile …

Als HSP coach leer ik je ook omgaan met deze eigenschap en dit om het beste uit jezelf te halen. Bovendien kan je preventief werken door uitputting, stress of burn-out/bore-out te voorkomen. Daarnaast kan ik je ook begeleiden om je energiebalans te herstellen en je stress te reduceren.

Ook voetreflexologie kan helend, rustgevend en aardend werken voor HSP. Vanzelfsprekend zijn niet HSP ook gebaad bij een sessie voetreflexologie.

Ik werk op verschillende niveaus (fysiek, psychisch, emotioneel en spiritueel), omdat ik van mening ben dat deze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden. Voel je je niet goed op fysiek vlak, dan zal je je geestelijk ook niet goed voelen en dat geldt ook omgekeerd! Op die manier leer je zelf de teugels in eigen handen nemen en weer plezier te vinden in het leven.

Je hebt bijvoorbeeld te maken met situaties of problemen die je alleen moeilijk de baas kan? Tijdens de HSP Coaching sessies zoeken we gericht en efficiënt naar een oplossing die jou weer dichter bij jezelf brengt!

Meer info over HSP…